keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Seinänaapurin seinän vierustan kivet

Tänään jätin suihkulähdeprojektin hetkeksi kesken, ja aloin tekemään "seinänaapurin" seinän vierustalla olevaa kivetystä kuntoon. Siihen siis tulee styroksin päälle pyöreitä luonnon kiviä eli seulanpääkiviä, ja siihen eteen hulevesien karkaamisen estämiseksi pieni avo-oja, eli "turhapuro", jonka kaivamisen aloitin jo viime vuonna, silloin kerroin siitä tässä linkissä:

http://talopakettitalorautio.blogspot.fi/2016/08/turhapuro-pihan-peralla.html

Sitten kun olen tontin vierustan kivet saanut kaikki paikoilleen (ihan tänään en saanut kaikkea vielä tehtyä loppuun), niin sitten näen mitä vielä jää yli ja sen käytän sitten suihkulähteen tekemisessä. Sen kun voi tehdä niin monella eri tavalla, niin käytän siihen kaikki ylijäämät, mitä pihan rakentamisesta on tähän mennessä jäänyt yli. Ja jos vielä jotain jää yli - sitten ne pitää ajaa tontilta pois.

Tällä hetkellä näyttää tältä:


Yli puolet kivistä jo laitettu styroksin päälle. Pilariharkosta näkyvän johto-
hässäkän kohdalle tulee parkkipaikoilta tuttu sähkötolppa. Jos joskus
hankitaan robottiruohonleikkuri, niin sille tulee sitten koirankoppi eli
latauspiste sähkötolpan juurelle.

Kiviasetelma lähempää.

2 kommenttia:

  1. Miten osaakin tavallinen kivenmurikka olla käytännöllinen ja vieläpä sopii moneen tarkoitukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEP. Kyllä se kaunistaa tuo "pallokivi" monessa paikassa ja tarkoituksessa. Mutta jos ne joskus loppuvat, niin pyöreiksi hiottujen kiven valmistaminen on nykyisin vissiin lopetettu? Eli jääkausi niitä teki 10000 vuotta sitten, jälkeen niitä ei ole enää tehty? :-)

      Poista