keskiviikko 26. elokuuta 2015

Pientä nyhertämistä...

Jossain vanhassa vitsissä - jos ei ole tosijuttu - kerrotaan, että aikoinaan Hitler soitti kenraali Paulukselle, joka johti Saksan joukkoja Stalingradissa, ja kyseli että millaista vauhtia Saksan armeija etenee siellä? Paulus vastasi, että hyvinhän heillä siellä menee - viime viikollakin kovien taisteluiden päätteeksi saatiin vallattua yksi keittiö ja kaksi kylppäriä...

Pikkuisen saman tapaista lähes näkymätöntä nyhertämistä on ollut nyt itsellänikin viime aikoina. Lopputulosta - sikäli kun mitään nyt edes on - ei näe, jos ei mene oikein lähelle katsomaan. Olen nimittäin leikkaillut pihalaattoja ja täyttänyt pylväiden ympärillä olevia koloja muurauslaastilla.


Laattojen muotoilua Tuija-istutuksen vieressä. Pari koloa on vielä avoimena tässä kohtaa.


Edessä pilariharkko kaunisteltu muurauslaastilla ja ympärykset täytetty. Taustalla vielä tekemätön pylväs.











 
Sama lähempää.
Etummainen pylväs vanhaa laastia, taaempana eilen tehty ja väriltään vielä tumma.
Lopuksi vielä "10-uutisten loppukevennys": Rekolassa meidän taloa vastapäätä taitaa olla Suomen ainoa linja-autopysäkki, jossa voi elokuussa bussia odotellessa syödä vaikka omenoita? Omenapuu nimittäin kasvaa pysäkin kulmalla, ja osa oksista tulee pysäkin ylitsekin. Toinen "ainoa Suomessa" tyyppinen bussipysäkki taitaa olla tien toisella puolella (pensasaidan takana, ei näy kuvassa), ja siitä pysäkiltä on pysäkin yli ajamalla käynti meidän tontille ja meidän naapuritalon tontille. Harvoin näkee pysäkkejä, joista yli ajamalla on käynti talon pihaan.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti