sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Suihkukaappi yläkertaan

Yläkerran suihkukaapin piti olla ensin höyrykaappi, ja sen mukaisesti sinne menee nyt myös sähköjohdot, jotka kestävät 3 kWh sähkövastuksen. Tämä olisi maksanut toista tonnia, ja tästä luovuttiin. Nyt tilalle asennetaan ihan tavallinen suihkukaappi, jossa nyt kuitenkin hierova suihkuominaisuus. Sen höyrykaapin voi asentaa sitten joskus tulevaisuudessa - jos siltä tuntuu, valmiudet sille on siis olemassa.

Vähälle käytölle tuo suihkukaappikin todennäköisesti jää. Onhan kellarissa saunaosasto, mutta kun talon rakennuslupa menee niin, että suihkukaappi rakennusluvassa vaaditaan - tai muuten kellarissa oleva sauna, ja kylppäriin menevät käytävätilat olisi myöskin laskettu mukaan rakennusoikeuteen. Mutta nyt kun peseytymistilat on myös muualla kuin kellarissa, niin kellari ei syönyt rakennusluvan rakennusoikeutta ollenkaan.

Võrun Rautakesko antoi 500 euron myyntihinnasta muutaman kympin alennusta niin, että 500€ hyllynreunahinnasta maksettavaa jäi 465,00€. Ja onhan tästä tietysti oikeastikin sellainen hyöty sitten jossain vaiheessa, että jos ja kun joskus aikanaan saunaosastolle ja kylppärille tehdään remontti, ja kun se on tilapäisesti pois käytöstä, sitten on varalta joku muukin peseytymistila siksi aikaa, kun remonttia tehdään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti