keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Heippa-lappu :)

Sain mysteerinaisen paluuta koskevan postauksen kommenttikenttään omasta mielestäni hyvän vinkin (kiitokset kommentin antajille), ja toteutinkin sen nyt heti.

Autokatoksesta löytyy nyt "heippa-lappu" mahdollisille tuleville yövieraille. Laitoin lapun sellaiseen paikkaan, että se helposti huomataan. Tosin se alkaa näkyä vasta silloin, kun on jo saapunut autokatokseen. Mietin toisena vaihtoehtona sitä, että jos olisin niitannut lapun roskakatokselle postilaatikon viereen, mutta jotenkin tuntui vaan liian julmalta ajatus siitä, että silloin kaikki muutkin ohikulkijatkin sen lapun siitä näkevät.

Itse asiassa tätä samaa ideaa käytettiin ennen ja käytetään ehkä yhä vieläkin tavaratalojen sisääntulojen yhteydessä, jossa TV-ruudulta voi nähdä oman kuvansa, miltä näyttää valvontakameran kautta katsottuna. Tarkoitus on siinäkin sama, eli toivotaan hävikin pienenemistä, samoin itselläni tarkoitus nyt se, että jos sama tai kuka tahansa muu saapuu pihaan, ja huomaa tunnistettavat kuvat heippa-lapulla, niin jospa sitten ei ainakaan ottaisi mitään, vaan lähtisi pois...

Heippalappu halkopinon päädyssä autokatoksessa.

Sama lähempää.

1 kommentti: