perjantai 1. heinäkuuta 2016

Nuohous suoritettu

Tämän vuoden nuohous on taas tältä vuodelta suoritettu, kun Kimmo Siren kävi puhdistamassa hormit ja 3 tulisijaa. Viime talvena menikin varmasti vähän enemmän polttopuuta, kun oli aika kylmä tammikuu.

Lisäksi se, että saunan pesässä on poltettu rakentamisesta ylijäänyttä puuta, ilmeisesti karstoittaa vielä lisää? Toisaalta - kun ei käytetä koivua saunan kiukaassa, niin se ei kulu niin nopeasti. Koivu kuulemma palaa niin kuumana, että pelkästään sen käyttö syö eli kuluttaa kiukaan pesää.

On muuten tämä raksablogi aika kätevä työkalu siinä mielessä, että kun tänne kirjaa itselleen ylös, että milloin on nuohous suoritettu, niin ensi vuonna se on taas helppo tarkistaa, jolloin osaa oikeaan aikaan tilata nuohoojan uudestaan. Muistutustoimintoa tässä blogi-maailmassa ei kuitenkaan ole, mutta se voisi olla hyvä lisä (terveisiä ohjelmistojen kehittelijöille). Näin meillä siis viime vuonna, eipä tarvinnut edes puhelinnumeroa etsiä, kun selasi hakutoiminnolla omaa blogia:

http://talo-rautio.talovertailu.fi/2015/07/08/nuohous-suoritettu/

Ja tältä näytti tällä kertaa. Hintakin oli täsmälleen sama mitä viime vuonna (kun minulla nyt on asumisen ja rakentamisen kulut näkyvillä tässä blogissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti