perjantai 19. elokuuta 2016

Sateisen kesän paras rakennelma

Nyt kun tänä kesänä sataa käytännössä joka päivä, joskus vähän vähemmän ja joskus vähän enemmän, niin ehkä paras tämän kesän rakennelmista on ollut merikontin räystään alle rakennettu pyykin kuivauspaikka. Metrisen räystään alle mahtuu 4 narua rinnakkain, eli yli 20 metriä pyykkinarua on sateelta suojassa. Ja pyykit kuivuu hyvin. Lähellä katon rajaa menee höylätystä pattinkista puu, jonka yli voi laittaa matot tamppausta varten.


Merikontti itsessään uusi, vain yhden merimatkan tehnyt. Siitä on tullut varsinainen monitoimilaitos. Pyykin kuivauspaikan lattian alla on puutavaralle pieni säilytyspaikka. Toisen puolen räystään alle saa polttopuut sateelta suojaan. Merikontissa sisällä on pieni verstas ja säilytystilat mm. auton renkaille ja autotarvikkeille. En ainakaan itse viitseisi viedä mitään öljypurkkeja yms. sisälle taloon. Ne sottaavat paikat, ja niistä tulee epämiellyttävä haju.


Tontti meillä oli niin pieni, että autotallia tontille ei saanut rakentaa, koska jos kyseessä olisi aidosti rakennuslainalainen rakennus tai rakennelma, niin vaaditut etäisyydet lähimpiin taloihin eivät täyty. Portaat pyykin kuivauspaikale ja pihalaatoitus kontin ympärillä on vielä kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti