sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Varaston ledit edullisesti Biltemasta


Omassa työssäni isännöitsijänä tulee tasaiseen tahtiin tarjouksia esim. porraskäytävien tai autohallien valaistuksen vaihtamisesta Led-valaisimiin. Johdotuksineen ja valaisinten vaihdosta tulee hintaa helposti useita tuhansia euroja. Paljon helpommalla ja halvemmalla pääsee, jos etsii sellaisen Led-lampun, joka sopii vanhaan lamppuun suoraan.
 
Kävin eilen Biltemassa, ja tässä muutamia kierrekantaisia LED-lamppuja, joiden hinnat vaihtelivat kolmesta eurosta viiteen euroon. Oli näitä samoja myös Vantaan Bauhausissakin, mutta siellä ne olivat muutaman euron kalliimpia.
 
Bilteman Led-lamppuja.
Samalla ostin valaisimia varastotiloihin. Siellä ne propataan suoraan kevytsoraharkkoseinään, eikä viimeistelyjä tehdä sen kummemmin, varaston seinään sopiva "ritilävalaisin" maksoi 3,99€ per kpl.
 
Bilteman ritilävalaisimia, jonne sopii vaikkapa edellisessä kuvassa näkyvä kierrekantainen LED-lamppu.
 
Isompman eli perinteisemmän kokoluokan lamppu sopi ritilävalaisimen sisään. Pienempikupuinen sopii tosin vielä paremmin.



Jos Led-lamppu pitää joskus vaihtaa, sen voi tehdä helposti ja yhden ruuvin avaamalla, jolloin valaisimen lasin saa pois. Lamppu on tiivistetty, joten se sopii myös kosteisiin ulkotiloihin.

Lisäksi ostoskoriin tuli LED-työvalaisin, jonka pohjassa on magneetti, ja toisessa päässä ripustuskoukku. Taittovarressa on 2 valaisinta, toinen antaa pistemäistä valoa kauas, ja toinen laajaa valoa lähelle.


Sama toisesta kuvakulmasta. Tämä oli kaikkein kallein ostos, hinta 19,99€

Ostoskuitti. Muovikassilliselle valaisimia tuli hintaa 51,51€.
 

2 kommenttia:

  1. Ai ai.. IKH:lla samat ritilävalaisimet 3,60€ :D No mutta halvallahan sitä kutenkin pääsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä - tuolla IKH:llä en ole koskaan eläissäni vielä käynytkään, enkä tiennyt, että tällainenkin kauppa on olemassa, ja vain 15km päässä meiltä. Pitääkin joskus nyt sitten poiketa siellä myös...

      Poista