keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Marraskuun sähkönkulutus

Marraskuussa 2021 sähköä kului 1131,3 kWh, mikä on enemmän kuin kertaakaan 5 vuoteen marraskuussa. Päättyneen marraskuun sähköstä viimeisen 2 viikon aikana noin 230 kWh (oma alamittari, jonka tosin vahingossa nollasin kesken kuukautta) kului sähköauton käytössä. Jolloin jos noin 900 kWh meni talon omaan käyttöön, se luku vastaa aika hyvin myös aikaisemman 4 vuoden aikana marraskuun kulutusmääriä.

Koko vuonna 2021 on tähän mennessä sähköä kulunut 11 kuukauden aikana 10895,51 kWh. Näillä näkymin koko vuoden sähkönkulutus asettuu noin 12000 kWh paikkeille. Neljänä aikaisempana vuotena sähkönkulutus jäi alle 10000 kWh/vuosi, mutta nyt sähköautosta johtuen päämittari pyörii jatkossa aina yli 10000 kWh.

Vuorokausikulutuksissa yksittäiset korkeat pylväät johtuvat sähköauton latauksista. Ihan jokaisena yönä sähköautoa ei ole tarvinnut ladata.


3 kommenttia:

  1. idiootti, mitä jos kun jah joku neekeri saa sun yhteystiedot ja osoittet, rairkaa sun lapset???

    VastaaPoista
  2. tai muslimi? olet kait kok äänestäjä..eli äänestät omaa tuhoosi..tai lapsiesi..

    VastaaPoista
  3. Meillä iso vihainen koira odottaa portilla kaikkia kutsumattomia vieraita (ihonväriin ja uskontoon katsomatta meidän koiralle kelpaa kaikki hiipparit yhtä hyvin). Jos koirasta jotenkin selviää, sitten on vielä ovissa ja ikkunoissa hälytyslaitteet, ja jos ei niitä osaa väistellä, sitten tulee vielä vartioliikeen mies ottamaan niskasta kiinni ja huonolla tuurilla antaa pippuria ja pamppua. Jos ei tästäkään vielä raiskaajat lannistu, sitten enempiä esteitä ei enää ole, mutta lopputuloksena on aikuistenfilmejä, koska valvontakamerat kuitenkin filmaa kaiken... Hiippareita ei olekaan enää näkynyt moneen vuoteen, paitsi viime kesänä tuli yksi, joka vei autokatoksesta painepesurin. Nyt olen piilottanut sen paremmin ja merkannut tussilla puh.numeron kylkeen, että jos vielä häviää, niin painepesurikin voi löytää puhelinnumeron perusteella takaisin kotiin, ehkä. :-)

    VastaaPoista