torstai 29. marraskuuta 2012

Puoli taloa pressun alla

Betonivalu on suojattu styroksilla ja puolitaloa on nyt katettu pressuilla. Siellä tehdään nyt ensimmäiset väliseinävalut sitten, kun betoni on riittävästi kuivunut. Poistin vahingossa kameran muistikortilta pressutallin sisältä otetut kuvat, mutta tässä pari kuvaa ulkopuolelta.

2 kommenttia:

  1. Millainen on talosi kellarin lattiarakenne? Meidän taloon tulossa myös kellari paalutuksella. Rakennustarkastaja oli kiinnostunut viemärien painumattomuudesta ja vaihdettavuudesta. Kaksoislaattarakenne (täyttö laatta eristeet ja ne viemärit ja pintalaatta) mietityttää rakennefysikaalinen toiminta.
    Voisitko jakaa rakennepiirustukset.

    VastaaPoista
  2. Hei Otto,
    Laitatko minulle sähköpostiyhteystietosi (omani on tuossa oikeassa palkissa), niin laitan tulemaan. Luulin rakennekuvien olevan jo täälläkin, mutta ilmeisesti olen laittanut vain Facebookin puolelle. Voisin tietysti lisätä tännekin, mutta iso lakana pienenee helposti niin paljon ettei siitä saa mitään selvää. Mutta sähköpostin liitteenä saan lähetettyä helposti. Alapohjan alla olevia viemäriputkia ei pysty vaihtamaan millään, ei ainakaan ihan pienillä kustannuksilla, jos alapohjan lattia joudutaan piikkaamaan auki, myös kantava laatta. Mutta 160mm muoviputkea ei nyt ihan heti tarvitsekaan vaihtaa. Eikä se ihan helposti ja heti ole tukossakaan.

    VastaaPoista