lauantai 30. heinäkuuta 2016

Vauhdikasta menoa! - Asuntomessujen ilta 28.7.2016

Tänä vuonna sain yhdistettyä työt ja asuntomessut sopivasti niin, että kun starttasin reissuun torstaina Vantaalta, ehdin just sopivasti perille niin, että asuntomessujen iltaohjelma oli juuri alkamassa...

Täytyy sanoa, että "me-like" eli ite tykkäsin ja tämä olikin ilmeisesti vasta toinen kerta ikinä, kun asuntomessuilla oli iltaohjelmaa, ensimmäinen kerta oli Jyväskylässä 2014 - ja täytyy sanoa, että kyllä tykkäsin siitäkin silloin.

Ja niin tykkäsi moni muukin, sillä Jyväskylän "messujen yö" oli yleisömenestys, ihan niin kuin oli messujen iltakin tänä vuonna Seinäjoella. Tässä vielä pari nostalgialinkkiä Jyväskylään, josta mm. itse sain yövalaistusta koskien tosi hyviä vinkkejä:

http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-2000000792089.htmlt

http://asuntomessut.fi/sarin-puutarhat/messujen-yo-jyvaskylan-asuntomessuilla/

Tällä kertaa messujen illassa oli tarjolla niin vauhdikasta menoa kuin hyvää ruokaa ja hyvää musiikkia yms. Näytökset alkoivat klo 19:00 Stunt Freaks Teamin näytöksillä, jossa yleisö sai seurata ensin moottorikelkalla ajoa järvellä ja sitten moottoripyörähyppyjä siihen perään. Vaikka näitä nyt on TV:stäkin jo nähnyt, niin kyllä paikan päältä nähtynä nämä olivat vielä paljon vaikuttavampia. Ja porukkaa oli paikalla paljon - mahdollisesti enimmillään 500-1000 katsojaa? En laskenut, joka tapauksessa niin paljon kuin järven rantaan mahtui, tässä muutamia kuvia:

 
 
 

Itse asiassa parempi selostus tapahtumasta ja paremmat kuvat ovat Villa Roihun blogissa, tässä linkissä:

http://villaroihu.blogspot.fi/2016/07/asuntomessujen-ilta-pruukinrannassa.html

Ja näyttää siellä kuvien joukossa olevan tuttujakin, eli ainakin itse itseni tunnistan, tässä kuvakaappauksessa siis toinen oikealta :-) Eli Talo-Raution bloggaaja eturivissä keskellä ja kamerahommat käynnissä minullakin.. :-)



 
Ja tässä vielä muutamia moottoripyörä hyppelyitä, näyttivät kyllä todella hurjilta:


 
 
Ehkä videolla tästä saa vielä paremman käsityksen, tässä ensin omaa videota moottorikelkka-ajosta:

Ja sitten linkki poikien itsensä tekemään videoon (in English):

https://www.youtube.com/watch?v=zSYC6r0TkSc

Eikä tässä kaikki. Rehupiiklesin bändi starttasi klo 20:00 (itse en käynyt katsomassa, mutta kuuntelin kyllä, olin juuri samaan aikaan syömässä, sillä messuravintolassa alkoi sikajuhlat, jossa oli vartaassa paistettu kokonainen sika, kas näin:

 


 
 
 
No nähtiinkö tällä reissulla asuntomessuilla taloja lainkaan? No tottakai nähtiin. Ensimmäiset jo messujen illan aikana, sillä ei suinkaan kaikki messuvieraat käyneet katsomassa moottoripyörä tai moottorikelkkastunttien ohjelmaa tai muutakaan oheisjuttuja, vaan osa kierteli talosta toiseen ja siihen joukkueeseen mekin liityimme illan myötä. Ja mukava olikin kierrellä viilenevässä illassa, ilman minkäänlaista tungosta. Vajaa puolet taloista nähtiin jo ekan illan aikana, ja seuraavana päivänä eli perjantaina sitten loput. Ei nyt ihan kaikkia kohteita ehkä katsottu, mutta aika moni kuitenkin.

Päivällä oli kuitenkin jo enempi tungosta, mutta varsinaista kohteista enempi seuraavassa päivityksessä, lopetan nyt pikkuhiljaa tämänkertaista postausta tähän, ettei tulisi liian pitkää raporttia yhdellä kertaa...

Mukava oli kuitenkin aloittaa asuntomessut iltajuhlien kautta, joten jos jotkut messujen järjestäjät näitä sivuja lukevat, niin ilman muuta jotain saman suuntaista toivoisin jatkossakin. On siellä messuilla kuitenkin iltaisin ihan erilainen ja kiireetön tunnelma kuin päivällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti