sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Puunkaatoa 7.5.2011

Aika tarkkaan 10 vuotta sitten eli 7.5.2011 alkoi puunkaato omalla tontilla. Tontti oli ostettu jo 5 kuukautta aikaisemmin, eli uuden vuoden aattona 31.12.2010. Uuteen taloon muuttamaan päästiin syys-lokakuun vaihteessa 2014.

 Lapset kasvaa ja kaikki vanhenee. Tässä videossa reportterina oli Matti 13v.  Nyt Matti on jo 23v. 

Ainoastaan minä itse olen pysynyt ihan samanlaisena kuin oli 10 vuotta sitten? :-) Yhtä hyvin kiipeäisin puuhun nytkin... :-)

Uusi talokin oli erittäin onnistunut. Ainakin itse ole kohta 7 vuoden asumisen jälkeen erittäin tyytyväinen. Energiakulut ovat alhaiset ja talon suunnittelu onnistui aivan täydellisesti. En ainakaan itse keksi mitään, mikä pitäisi tehdä toisin - jos sama talo rakennettaisiin vasta nyt, tai tehtäisiin kerran vielä uudelleen.

2 kommenttia:

  1. jooh..merkkonomi Routa...siis sanooo..et..kannattais valita semmoset kasvit oikeeseen paikkaan..valon...kosteuden..maaperän..suhteen, jotka eivät tarvitsisi lisäkastelua siis..muuten kuin poikkeusvuosina..itte oon näin ny menny jo 5 vuotta..kastelukannulla sitten..joihinkin kohtiin lisäkastelua...itte tehty automaattikasteluletku kuulosta katastrofilta..hehe

    VastaaPoista
  2. lähinnä siis ns. maatiasperennoita....

    VastaaPoista