torstai 21. huhtikuuta 2016

Turvakameran kuvaa...

Vähän reilun viikon vanhoja kuvia, eli tiistain ja keskiviikon välinen yö 12-13.4.2016 klo 03:30. Tällä kertaa suusanallisessa selostuksessa on vähän niukempi linjaus.

Tunnistatko kuvassa näkyvän henkilön? Kuva suurenee, kun sitä klikkaa hiirellä.
Toivottavasti näitä herroja ei haitannut se, että ei tiedetty tällä kertaa siivota paikkoja etukäteen.
Joten tavarat voi olla vähän sekaisemmin mitä oli Kuningaskuluttaja-ohjelman kuvauksissa :-)

Tässä vielä videota, valvontakameran kuvanauhaa ei näköjään voi julkaista ihan sellaisenaan Youtubessa, eli kuvan tarkkuus hiukan kärsii, kun filmaa omalla kamerallaan ruudulta:


2 kommenttia:

 1. Katosiko mitään? Vai pelästyivätkö hälytinjärjestelmää. Varmaan kannattaa naapureita haastatella onko niiltä kadonnut jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reput oli pojilla jo täynnä jo saapuessaan, eli taisi olla hyvä kierros jo takanapäin? Ilmeisesti huomasivat ja säikähtivät kameroita, ja lähtivätkin meiltä suht nopeasti eteenpäin. Mutta vapaana nämä lienevät edeleenkin, ja voivat tulla uudestaan milloin tahansa.

   Ilmoitin näistä kävijöistä nyt myös omille naapureilleni. K-kauppias katsoo näkyykö näitä samoja heppuja heidän kameroissaan samalta yöltä. LVI-liike vieressä jo soittikin takaisin, että heidän kameroissaan samat heput näkyivät myöskin, ja heilläkin oli pihan tavarat pengottu läpi.

   Poista