keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tilanne taas hallinnassa


Laurintie poikki K-kaupan kohdalta.

Tilanne alkaa olla jo hallinnassa pikkuhiljaa, ja ajoneuvoliikenne on vähentynyt sen jälkeen kun saatiin kieltomerkit paikoilleen. Työmaan ohi pääsee ja päästetään hälytysajoneuvot ja linja-autot, mutta yksityiset autoilijat joutuvat kiertämään muita reittejä. Risteys on nyt niin kapea, että ei sinne yksinkertaisesti vaan kaikki mahdu.

Kaivuuhommatkin ovat edistyneet. Tänään saatiin äsken sadevesikaivot ja likakaivot näkyville. Juuri laitoin HSY:lle kuvia sähköpostin liitteenä, koska nyt pitää vähän tietää, että miten he aikovat kytkennä tehdä. Tehdään sitten kaivantoa sen mukaiseksi.


Päällä sadeveden runkoputki 60cm betonista. Sen alla jokin tukiputki (?) joka menee likakaivoon.

Täältä tontilta kaivettaessa ensin tuli vastaan sadeveden 60cm runkoputki, ja sen takana on 30cm paksu likaviemäri. 60cm runkoputken läpi ei voida mennä, joten nyt täytyy tietää mitä tehdään... Ja HSY:n mies äsken soittikin, että hän on itse 10 minuutin päästä paikan päällä (laitoin kuvat hänelle vartti sitten). Eli tosi nopeaa toimintaa!

3 kommenttia:

  1. Taisin jo mainita että naapurustossani liittymille saatiin hintaa se 30 000 euroa kokonaisuudessaan. Mielenkiinnolla odotan mitä tämä soppa kaikenkaikkiaan tulee kustantamaan.

    Tsemppiä vaan kovasti, keli näyttää aika karmealta mutta onhan ne kuussakin käyneet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä aika kovasti on hommaa ollut, ja kun joukkueeseen kuuluu 1 kaivuri, 2 timpuria ja 2-3 kuorma-autoa, niin kulujakin syntyy. Kuorma-autoja tarvitaan, koska savíkasoja ei voi nostella keskelle katua, eikä niitä voi käyttää täyttöihin, joten ne viedään suoraan Petikkoon maankaatopaikalle. Eli tällöin kaupungin omat savimaat viedään kaupungin omalle kaatopaikalle, ja niistä maksetaan vastaanottomaksut ja rahtikulut päälle. Semmoista se elämä on aina välillä. Mutta kaupungin vettä kuitenkin tarvitaan. Ihan pelkän sadeveden varaan ei voi elämistä uudessa talossa oikein suunnitella ;)

      Poista