perjantai 14. elokuuta 2015

Puutarhan valaistusta

Onpa tässä nyt erikoinen tilanne - en oikein itse nyt tiedä, että onko minulla enää raksablogia, ja jos on, niin missä se on? Ainakaan oma blogini ei nyt näy netissä vanhalla nimellään vanhassa paikassaan, enkä pääse itse kirjautumaan blogin ylläpitosivuille.

Onko tässä sitten bloggaajalle opetus, että pitää jatkossa katsoa tarkemmin, että mihin paikkaan bloginsa siirtää, koska se julkaisupaikka tai alusta voi hävitä bittiavaruuteen? No, en tiedä onko mitään hävinnyt - toivottavasti ei, eli ehkä kaikki onkin vain kehitystyön alla juuri nyt?

No, tätä on jatkunut nyt jo ties monetta kertaa ja tämä viikko kokonaan. Tässä nyt kuitenkin kuvia tältä iltaa, ollaan saatu katetulle terassille valaistusta. Ehkäpä blogi jatkuu nyt sitten näistä seikkakiluista ja kokemuksista vähän viisastuneena tässä uudessa osoitteessa... Tai en ainakaan nyt itse keksi mitään muuta kanavaa mitä pitkin pääsisin tuomaan uudet blogipäivitykset nettiin.




3 kommenttia:

  1. Kiitokset mielenkiintoisesta ja informatiivisesta blogista! Tässä tuli melkoinen aikahyppy toukokuusta 2013 elokuuhun 2015 ja talokin tuli siinä välissä näköjään valmiiksi joten onnittelut siitä! :) Mutta kirjoittelitko tuolla välillä mitään (oletettavasti kyllä) ja mitä niille blogiteksteille on nyt tapahtunut? Kadonnut ikuiseksi ajoiksi vai? Toivottavasti ei, ja saisit ne jotenkin liitettyä vielä tänne jälkeenpäin, olisi mielenkiintoista luettavaa :)

    VastaaPoista
  2. Blogi on vähän levällään ympäri internettiä - osa blogista löytyy esim. täältä:

    http://www.talovertailu.fi/blog/talopaketti-talo-rautio/

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! Tuolla tuntuu olevan enemmän tai vähemmän samat jutut kuin täälläkin, mutta nyt vasta huomasin että lukeehan tuossa ingressissäkin missä muut jutut löytyvät :) Muille kummastelijoille tiedoksi, että toukokuun 2013 "Talon arvokkain ikkuna" -jutun jälkeen kronologisesti seuraava blogiteksti näyttää löytyvän täältä: http://talo-rautio.talovertailu.fi/2013/05/10/kattotuolit-saapuivat/

    VastaaPoista