sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Hinnoitteluvirhe?

Kävin tänään Vantaan Bauhausissa katsomassa valaisimia suihkulähteelle. Tähän asti olen tehnyt puutarhan valaistukset Airamin Easy-Connect valaisinsarjalla, ja sillä samalla ajattelin myös jatkaa. Se kun on siitä kätevä, että se on aina jatkettavissa, eikä sähkömiestä tarvita (sillä valaisinsarjalla siis saa amatöörikin tehdä asennuksia ja ihan luvallisesti).

Reunuskivien sekaan saisi hyvin esim. "valaisinkivi" -valaisimien, jolloin se sopii muiden kivien joukkoon oikein hyvin. On saman näköinen siis. Näitä saa Bauhausista ostaa yksitellen tai kolmen valaisimen pakkauksissa.

Yksittäin ostettuna tämä valaisintyyppi maksaa 23,90€ per kpl, kas näin:


Jos ostaa yksittäisiä valaisimia 3 kpl, niin yhteishinnaksi tulee 3x 23,90€ = 71,70€

Samat 3 kpl valaisimia voi tietysti ostaa myös yhdessä pakkauksessa, mutta silloin hinta onkin 79,90€ per paketti, kas näin:


Yleensä isommissa ostoerissä on edullisempi kpl-hinta, mutta tässä näyttää nyt olevan juurikin päinvastoin. Liekö sitten kyseessä hinnoitteluvirhe (?), tai sitten on voinut sattua niin, että jos esim. nuo 3-kpl:n paketit ovat loppuneet, on tilattu uusia - ja uusissa hinta on noussut, niin ei kauppias niitä tietenkään tappiolla myy. Mutta ei ole myöskään nostanut yksittäin myytävien valaisimien hintaa?

No, ehkä ostan yksittäin pakatut valaisimet sitten jos ja kun näihin valaisimiin päädyn.... Ei niitä nyt ihan vielä tässä vaiheessa tarvita.

1 kommentti:

  1. Noi onkin kivan näköisiä, täytyy laittaa muistiin. Meillä jäi piha viime kesänä tekemättä, nyt pitäisi alkaa sitä laittamaan ja juurikin noita valaistuksia miettimään. Vastasin muuten sun lokakuussa laittamaan kommenttiin keittiönhanasta, oli mennyt ihan ohi se. :D

    VastaaPoista