keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Hirveitä summia...

Taas jatkoa yhdelle hometalojutulle tämän päivän Ilta-Sanomissa. On näissä jutuissa kyseessä vaan aika hirveitä summia. Kuka tahansa sitten lopulta voittaakin, niin joku aina myös ne jutut häviää, ja kärsii kulut. 

Ja usein näihin pieleen menneisiin asuntokauppoihin tai rakentamiseen liittyy sitten vielä avioerokin? Siis... Että paljon voi tulla murheita, ja hyvin pienessä ajassa.

Onko asuntokaupat sitten aina samalla myös onnenkauppoja? Joskus hyvää tuuria on, ja joskus ei?


2 kommenttia:

  1. Olen myös seurannut tuota kyseistä juttua lehdistä aika ajoin. Tuo kiistanalainen talo sijaitsee samalla asuinalueella meidän kanssamme, joskaan ei aivan naapurissa. Ne yksityiskohdat mitä lehdistä on saanut lukea ovat kyllä aika häkellyttäviä. Ovatko kosteusvauriot todella tulleet myyjillekin (kahdelle rakennusalan ammattilaiselle) yllätyksenä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin... Jos nykytekniikalla osataan jo matkustaa vaikka kuuhun, niin eikö sitten osata pysäyttää rinteestä valuvia vesiä? No ehkä osataan, mutta joskus jotain voi mennä myös pieleen (ja on mennyt pieleen välillä kuulennoillakin). Joten huolellinen pitää joissakin paikoissa olla.

      Ehkäpä voisin kirjoittaa tästä teemasta vähän enemmäkin, mm. kellarin rakentamisessa joudutaan miettimään osittain samoja asioita. Aika sitten näyttää, ollaanko esim. meidän talossa osattu ennakoida kaikki jo etukäteen? Aika näyttää - mutta nyt en ainakaan itse tiedä, että jotain olisi jäänyt huomaamatta.

      Poista